Auto 6 Martie 2008 02:55
BMW va lansa noul model X6 pe piata din Romania cel mai probabil la inceputul lunii iunie 2008, cu un pret de aproximativ 50.000 euro fara TVA, variabil in functie de motorizare si dotari.

Modelul X6 va fi disponibil pe piata romaneasca in trei variante de motorizare, de care depinde si pretul final, potrivit Nina Bratfalean, sefa departamentului de marketing al BMW Group Romania . Astfel, pentru primul propulsor, un model X-drive pe benzina, cu o capacitate de 3,5 l, ce dezvolta 306 CP, pretul va fi de aproximativ 50.000 euro fara TVA.

Pentru a doua varianta de motorizare, diesel, cu o capacitate de 3,0 l si 235 CP pretul unui X6 va fi de 48.950 euro, in timp ce pentru cea de-a treia varianta, cu un motor diesel de 3,5l si 268 CP, pretul poate ajunge la 52.500 euro fara TVA.

X6 dispune de un rezervor ce poate primi 85 litri de carburant si are un consum mediu/100km de 10,4 litri in mediul urban si sapte litri in mediul extraurban.

Modelul X6 va fi disponibil pe piata romaneasca in culorile argintiu, negru, albastru, gri si rosu, toate metalizate, dar si alb sau negru nemetalizat. In privinta dotarilor standard, printre altele, X6 mai beneficiaza de transmisie automata in sase trepte pentru toate cele trei variante de motorizare si jante din aliaj de 19'. Printre elementele de siguranta standard ale modelului X6 se numara controlul franarii in curbe, controlul dinamic al stabilitatii (DSC) si controlul dinamic al tractiunii (DTC), airbag-uri laterale pentru sofer si pasagerul din fata, precum si airbag-uri pentru cap, la toate scaunele, dotate cu senzori pentru rasturnare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.