Auto 7 Martie 2008 03:52
Aproape 100 de premiere au fost prezentate in cadrul celui mai important salon auto european. In curind vor putea fi vazute si pe strazile din Romania.
Salonul International de Automobile de la Geneva (Elvetia), aflat la cea de-a 78-a editie, se prezinta nu numai cu masini hibride, dar si cu autoturisme care ruleaza pe combustili clasici si care vor avea un cuvint greu de spus in cifrele de vinzari ale producatorilor si importatorilor.

Pentru Renault, de exemplu, prezentarea lui Koleos constituie nu doar o premiera de model, dar reprezinta si primul SUV al marcii franceze. In plus, la standul Renault au fost expuse noua Laguna, care va fi lansata in Romania la sfirsitul acestei luni, dar si modelul Sandero. Ford, viitorul proprietar al Automobile Craiova, a expus modelul Focus in varianta cabrio-coupé, care va putea fi achizitionat si in Romania din iunie, SUV-ul Kuga, dar si noua generatie de Fiesta, in 3 si 5 usi, care va fi produsa in Romania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.