Auto 7 Martie 2008 04:33
Interpetarea interesanta a lui Audi pentru un concept clasic, Audi A5 preia traditia modelelor sport cu doua usi si a coup-urilor touring, ducand designul progresiv si stilat al marcii germane catre noi culmi.

Silueta sportiva, liniile desenate cu precizie care interactioneaza gratios cu suprafetele puternice, partea frontala expresiva si spatele distinct fac din A5 un coupé irezistibil.

Designul progresiv a fost perfectionat pentru a-i asigura noului coupé un aspect sportiv, care pune accentul pe eleganta si putere. Puternicele si economicele motoare FSI si TDI, precum si noul tren de rulare de inalta precizie sau echiparile inovatoare, de lux ale lui A5 fac noul model Audi inegalabil in segmentul coupé.

Cu o lungime de 4,63 metri, Audi A5 face parte, in mod evident, dintr-o clasa superioara a modelelor coupé. Patru scaune confortabile si un volum de incarcare de 455 de litri fac din aceasta masina un tourer spatios si perfect pentru calatorii pe distante mari.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.