Auto 17 Martie 2008 02:15
Cei de la Alfa Romeo s-au gandit ca Mini este cam singur in segmentul sau (in ceea ce priveste stilul), asa ca s-au gandit sa-i ofere un concurent pe masura.

Alfa are mai de mult in plan un concurent pentru Mini si acum italienii ne arata ce au realizat. O masina de clasa mica, cu un stil plin de personalitate, tipic italian.

In cazul in care nu ati inteles titlul...acesta e chiar numele masinii - Mi.To. Un nume mai putin obisnuit, dar pe care italienii il si explica.

Mi - vine de la orasul Milano, unde a fost elaborat designul masinii, iar To - vine de la orasul Torino, oras in care este situata uzina care va produce acest model.

Mi.To este o masina care arata foarte bine...si asta e explicabil prin faptul ca partea din fata, dar si forma stopurilor spate sunt interpretari, la o scara mai mica a elementelor regasite si pe sportiva 8C Competizione.

Masina are 4.06 metri lungime, 1.44 metri inaltime si 1.72 mteri latime, iar italienii spun ca acestea sunt dimensiunile potrivite pentru un comportament rutier de exceptie.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.