Auto 2 Aprilie 2008 03:23
Noua generatie a off-roaderului Subaru Forester va ramine o prezenta inedita pe strazile din Romania si reprezinta o alternativa individualista la SUV-urile compacte.

Importatorul marcii Subaru in Romania a lansat saptamina trecuta pe piata romaneasca a treia generatie a SUV-ului Forester. Prin comparatie cu modelele precedente, noul Forester nu a crescut numai in dimensiuni. Au fost imbunatatite platforma si sistemul de tractiune integrala, care poarta numele de Symmetrical All-Wheel Drive.

Al treilea Forester are acum o lungime de 4,485 metri, o latime de 1,735 metri, iar inaltimea masoara 1,59 metri. Ampatamentul a fost marit cu 9 centimetri fata de generatia precedenta, ajungind acum sa masoare 2,52 metri. Garda la sol este de 20,5 centimetri.

Motorizarile propuse pentru noul model sint ambele pe benzina, cu patru cilindri dispusi orizontal opus.
Publicitate

Cel mai mic motor, de 1.994 de centimetri cubi, dezvolta 158 de cai-putere la 6.400 de rotatii pe minut. Viteza maxima este de 197 de kilometri pe ora, iar acceleratia se realizeaza in 9,7 secunde. In cazul echiparii cu o cutie automata, viteza maxima este de 190 de kilometri pe ora, in timp ce masina ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 11,9 secunde.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.