Auto 10 Aprilie 2008 02:48
Oficialitatile landului Bremen din Germania au luat o decizie greu de inteles pentru fanii autostrazilor germane.

Limita de viteza pe Autobahn!Autostrazile Germaniei sunt cele mai renumite din lume si multi pasionati de viteza le iubesc pur si simplu. Sunt perfecte, enorm de multe si exista recomandarea de a circula cu 130 km/h, dar e legal sa mergi cu ce viteza vrei sau cu cat poate masina. Germanii se mandresc cu aceste celebre Autobahn pentru care nici nu se percepe vreo taxa de tranzitare.

Multi oameni isi permit chiar sa lucreze la distante apreciabile de propria casa pentru ca autostrazile extrem de numeroase si lipsa unei limite de viteza le faciliteaza transportul rapid la destinatie.

Problema introducerii unei limite de viteza pe Autobahn s-a pus acum ceva timp, dar cancelarul german Angela Merkel a afirmat ca nu se va adopta o asemenea masura.

Si totusi...

Oficialii landului Bremen au adoptat o decizie locala prin care viteza maxima pe autostrada care tine de landul lor este de 120 km/h. Este prima data cand se impune o limita de viteza generala pe vreo autostrada din Germania - in mai multe zone exista limitari de viteza, dar asta din cauza traficului si a lucrarilor de intretinere.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.