Auto 11 Aprilie 2008 00:27
„Noul SEAT Ibiza este un automobil adresat tinerilor si celor cu spiritul tanar - oameni care apreciaza designul, sportivitatea si calitatea, si care, in acelasi timp, sunt preocupati de mediul inconjurator”. Astfel descrie Erich Schmitt, presedintele Consiliului Administrativ al SEAT, noul produs al marcii, construit pe o noua platforma tehnica.

Noul Ibiza a devenit mai confortabil si mai sigur datorita unor elemente introduse in premiera pe acest model: senzori de parcare si proiectoare cu functie cornering, precum si un nou sistem de airbag-uri.
De asemenea, greutatea redusa, motoarele eficiente si raporturile de transmisie reconfigurate contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor. Toate versiunile cu motorizari pe benzina emit sub 160g CO2 / km, in timp ce intreaga gama de motorizari diesel mentine emisiile CO2 sub 120g/km.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.