Auto 22 Aprilie 2008 12:06
Test drive, surprize, motoare puternice si branduri sofisticate au fost componentele forte ale primei editii a Salonului Moto si Accesorii 2008, care s-a desfasurat weekendul trecut in Capitala, in cadrul complexului Prisma 2.
Honda, Harley Davidson, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, BMW sunt doar cateva nume care au transformat motociclismul in arta si doar o parte dintre brandurile ce au putut fi admirate, weekendul trecut, in Capitala, de pasionatii moto, in cadrul Salonului Moto si Accesorii 2008.

In premiera, KTM a adus la Salonul Moto si Accesorii 2008: Quad XC 525, noul LC4 690 Enduro precum si surpriza pentru public, motocicleta din campionatul mondial GP clasa 125 cmc pilotata de Tomoyoshi Koyama.

Brandurile de top si-au mentinut standardele. Kawasaki a turat motoarelele modelelor ZX 10 R 2008, Ninja 250, Brute Force 750, iar vedeta salonului din partea gigantului Nipon a fost motocicleta oficiala de curse ce alearga in campionatul national de motociclism viteza.
"Motocicleta de pe podium", Cross Bone, este noul membru al familiei Softail, lansat simultan in intreaga Europa de Harley Davidson si adus in premiera la SMA. Motocicleta a atras atentia prin noua furca fata Springer. Cross Bone a impresionat prin eleganta tahometrului, precum si prin designul si grafica suportului de far.

Prima motocicleta cu trei moduri de schimbare a vitezei, Mana, precum si prima motocicleta de serie cu putere de 215 HP, RSV V4 Race Machine, au fost modelele pe care Aprilia le-a expus in cadrul expozitiei, alaturi de Shiver si Supermotard 750.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.