Auto 5 Mai 2008 01:02
Cei de la Peugeot s-au hotarat. Vor introduce conceptul 308 RC Z in productia de serie, dar nu chiar imediat.

Coupe sport de la Peugeot. Conceptul 308 RC Z va fi produs in serie!Marii producatori se bazeaza foarte mult pe reactia pe reactia publicului cand vor sa vina cu ceva nou. Isi fac niste calcule inainte de lansarea conceptelor, dar conteaza foarte mult si reactia publicului. Pana la urma aceasta le arata daca vor vinde sau nu conform asteptarilor.

Coupe sport de la Peugeot. Conceptul 308 RC Z va fi produs in serie!Acesta este si cazul celor de la Peugeot cu al lor concept 308 RC Z. Prezentat la Salonul de la Frankfurt, 308 RC Z a atras imediat atentia datorita designului elaborat si foarte complex, fara a da insa senzatia de aglomerare de forme fara logica. Masina este conceputa ca un coupe cu patru locuri si, cel putin din lateral, seamana destul d emult cu Audi TT.

Dealtfel, francezii s-au gandit din start la o posibila productie de serie, acest aspect fiind evidentiat de faptul ca 308 RC Z foloseste multe repere (printre care si plansa de bord) de la versiunea de serie a noului 308.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.