Auto 5 Mai 2008 01:08
Un carosier italian a creat doua noi masini bazate pe modele Maserati.

Touring Superleggera, un carosier italian si-a propus reintrarea in lumea auto cu doua noi modele de inspiratie Maserati. Masinile, care vor fi produse in serie, au ca avantaj designul si ...performantele, pentru ca platforma tehnica provine de la Maserati.

Doua noi modele Maserati propuse de Touring SuperleggeraCel mai interesant model este fara indoiala A8GCS Berlinetta, un coupe cu o lungime de 4,2 metri, doua locuri si destul de practic avand in vedere capacitatea de 315 litri a portbagajului. A8GCS Berlinetta dispunde de un V8 de 4,2 litri care livreaza 400 CP. Destul de mult daca tinem cont ca greutatea masinii este de doar 1,2 tone.

Doua noi modele Maserati propuse de Touring SuperleggeraCelalalt model al celor de la Touring Superleggera il recunoasteti fara indoiala. Este un Quattroporte in stil shooting break, botezat Bellagio Fastback Touring. Procesul de realizare este destul de simplu. Clientul comanda/aduce un Quattroporte normal, cei de la Touring Superleggera incep transformarea, posesorul masinii trebuind sa fie foarte rabdator si sa specifice cele mai mici detalii pe care le doreste in personalizarea masinii.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.