Auto 7 Mai 2008 13:14
Dacia Logan si-a prezentat, deloc intentionat, modificarile care marcheaza debutul versiunii cu facelift.

Se pare ca Dacia are anumite probleme de securitate interna pentru ca nu prea reuseste sa tina secretul noilor modele, versiuni sau upgrade-uri. Se tot vorbeste de un facelift al modelului Logan, dar pana de curand nimeni nu stia cam ce modificari va suferi caroseria arhicunoscuta a masinii.

Iata ca acum, cativa membri ai forumului Logan Club au reusit sa obtina primele imagini cu "noul" Logan, imagini surprinse cu un telefon mobil chiar in interiorul uzinei de la Mioveni.

In primul rand si in mod logic, Dacia nu a vrut sa investeasca bani intr-un facelift pronuntat si cu elemente originale. Asta pentru ca avea deja la dispozitie elementele de pe modelul Sandero, recent lansat la Salonul Auto de la Geneva. Asa ca modelul Logan a primit grila fata de la Sandero, cu noua sigla instalata, partea inferioara a spoielrului fiind si ea usor redesenata. Farurile au primit o noua "structura interna", iar stopurile au fot de asemenea redesenate, fara a li se schimba forma generala.

Singura poza de interior ne arata ca vom avea de-a face cu alt model de volan si cu o plansa de bord preluata integral de la modelul Sandero.

Dacia nu a anuntat cand va lansa versiunea cu facelift a lui Logan, dar acesta se va intampla cel mai probabil dupa debutul vanzarilor modelului Sandero.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.