Auto 7 Mai 2008 13:29
Noul Renault Megane, a treia generatie, a fost prezentat in detaliu de revista franceza Auto Plus.

Nu se stie de unde au facut rost francezii de pozele noului Renault Megane, necamuflat, dar au reusit sa spulbere secretul din jurul noului model.

A doua generatie Megane a socat pur si simplu cand a fosta lansata, acum 6 ani. Prin urmare era de asteptat ca francezii sa mearga pe acesta idee, a unui design extrem, in continuare. Totusi, pozele publicate de Auto Plus arata ca nu este deloc asa. Chiar dimpotriva, designul celei de-a treia generatii Megane este cumintit mult, iar partea frontala preia evident ideea designului de la Laguna.

Masina va fi disponibila, asa cum arata pozele, in 3 si 5 usi, dar nici urma de vreun design al partii posterioare care sa socheze. Ramane de vazut daca strategia francezilor va da roade. Actualul Megane in 3/5 usi are un spate absolut "altfel" si e clar ca nu place tuturor, dar macar ofera ceva deosebit.

Nu exista informatii tehnice deocamdata, dar le vom afla cel mai probabil cand masina va fi lansata oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris din acesta toamna.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.