Auto 8 Mai 2008 11:08
Sportiv si elegant, provocand reactii puternice – noul A3 Cabriolet isi face aparitia exact la timpul potrivit pentru noul sezon ce debuteaza in primavara lui 2008.
Acest model decapotabil cu patru locuri reprezinta varianta premium a clasei compacte. Are acelasi caracter sportiv, inalta tehnologie si calitatea ce nu lasa loc compromisurilor, trasaturi care disting orice model Audi. Puteti alege intre patru tipuri de motoare puternice si eficiente – doua TFSI si doua TDI – precum si o gama larga de optiuni in privinta dotarilor individuale.

Primul A3 a fost lansat pe piata in 1996, fiind si primul model destinat noului segment de piata definit de Audi: automobilul compact de lux. Cu A3 Cabriolet, Audi patrunde usor intr-un segment de nisa – automobilul decapotabil compact cu patru locuri, care cunoaste o crestere dinamica la nivel mondial. Dupa agilul model cu trei usi si flexibilul model Sportback, varianta cabriolet, atractiva indeosebi pentru clientii tineri, atrasi de sport, este al treilea si cel mai atragator membru al familiei A3.

Cu finisajul elegant al liniilor sale, Audi A3 Cabriolet atrage toate privirile. Se remarca indeosebi plafonul textil, cu greutate scazuta si ajustaj excelent. Poate fi deschis in doar 9 sec cu ajutorul unui sistem cinematic cu actionare hidraulica, iar atunci cand este deschis ocupa foarte putin spatiu datorita modului de pliere in Z, care subliniaza designul sportiv si armonios al automobilului. Plafonul decapotabil este disponibil in varianta semi-automata si complet automata, ultima beneficiind de o izolatie fonica si termica speciala.

Structura caroseriei modelului decapotabil de lux, marca Audi, este compusa predominant din oteluri cu duritate mare si foarte mare, iar ranforsarile multiple ii confera maxima rigiditate si siguranta in caz de impact. Puternica grila „Singleframe” si farurile domina partea frontala a acestui automobil decapotabil compact, iar luminile de zi reprezinta o caractersitica tipica designului Audi. Luminile spate functioneaza cu fibra optica si tehnologie LED pentru o vizualizare precisa a partii din spate a automobilului.

Habitaclul modelului A3 Cabrio combina o varietate de materiale confortabile. Calitatea finisajelor, cu care marca ne-a obisnuit, designul atragator si binecunoscuta ergonomie exemplara creeaza o atmosfera de eleganta sportiva. Habitaclul este perceput ca spatios si deschis, in acelasi timp fiind protector. Spatiul este mai mult decat suficient pentru patru pasageri. Bancheta din spate fractionabila 50:50 este rabatabila, putand fi desprinsa de portbagaj.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.