Auto 21 Mai 2008 02:48
Noua generatie Seat Ibiza - Lansare si preturi in RomaniaOficialii Porsche Romania au declarat agentiei Mediafax ca noul model Seat Ibiza va fi lansat in Romania pe 26 iunie. Modelul de clasa mica Ibiza a fost prezentat luna trecuta intr-un cadru restrans, la uzina Seat din Martorell.

Noua Ibiza a crescut in dimensiuni, avand o lungime de 4.05 metri (fata de 3.98 metri cat avea generatia trecuta) si promite sa fie mai dinamica. De asemenea, noul model promite sa fie si mai practic, cu spatiu interior mai mare si o capacitate a portbagajului de 292 de litri (265 de litri la generatia trecuta).

Noua generatie Seat Ibiza - Lansare si preturi in RomaniaDesignul renunta intr-o oarecare masura la rotunjimile generatiei trecute si apeleaza la un nou limbaj estetic denumit de cei de la Seat - "Arrow Design". Este evident ca nu s-a lucrat pe liniile vechii generatii si s-a preferat adoptarea unui stil complet nou.

In Romania, noua Ibiza va avea preturi cuprinse intre 12.657 euro si 18.640 euro (TVA inclus). Pentru inceput vor fi disponibile 3 propulsoare pe benzina si un turbodiesel.

Cel mai mic motor pe benzina este cel de 1,2 litri (70 CP). Urmeaza cel de 1,4 litri (85 CP), cel mai puternic fiind cel de 1,6 litri (105 CP).


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.