Auto 21 Mai 2008 02:54
Ce Porsche, Rolls Royce, Ferrari, Maybach? Vrei sa fii cel mai tare din Dorobanti (una dintre zonele pline de fite din Bucuresti), nu ai decat sa-ti iei un Batmobil. Bine, daca nu si l-a adjudecat cineva pana acum.
Unul dintre cele cinci Batmobil-uri realizate pentru filmarile peliculei Batman (1989) a fost scos la licitatie pe eBay, cu un pret de pornire de 500.000 de dolari. Nu stiu daca l-a achizitionat cineva dar, in orice caz, stirea vanzarii unui astfel de automobil merita data. Potrivit informatiilor furnizate de proprietar, Batmobil-ul este cea de-a cincea masina din seria limitata si, avand in vedere ca nu a fost omologata niciodata pentru mersul pe drumurile publice, nu are decat vreo 80 km (54 mile) la bord. Cel care o va cumpara insa, va trebui sa semneze niste hartii cu studiourile Warner Bros.. Dar ce poate fi mai frumos decat sa devii supererou? "Batman, Batman... Eu i-am spus ca e popa. Dar el, nu si nu, Batman, Batman..." Ce mi-a placut reclama!


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.