Auto 29 Mai 2008 13:31
M-112 este o masina de mici dimensiuni, excelent desenata de catre designerul spaniol Ignacio Garcia, un proiect care demonstreaza ca nu toate masinile destinate mediului urban, dar si prietenoase cu mediul inconjurator, trebuie sa arate urat.

Lasand la o parte imaginea facuta de numeroasele SUV-uri pe care le vedem zilnic in Capitala, in traficul sufocant, acest mini-automobil ar putea sa devina, chiar si la noi, un inlocuitor "cool" al scuterelor.

Acest proiect nu este unul care poate fi admirat doar virtual, pentru ca exista, "in carne si oase". Mai mult chiar, a participat anul acesta la Maratonul Eco organizat de Shell, in Franta.

Participarea la competitie demonstreaza ca M-112 este cu siguranta un automobil usor si prietenos cu mediul inconjurator, dar, din nefericire, nu exista inca informatii despre motorizarea de care dispune.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.