Auto 2 Iunie 2008 00:09
Centrul de design auto Renault Europa Centrala, inaugurat la Bucuresti, efectueaza lucrari de proiectare pentru inlocuirea actualei game Logan.

Centrul de design Renault, inaugurat la Bucuresti, lucreaza deja la innoirea gamei Logan, in colaborare cu centrele de design ale companiei din Brazilia, India si Franta, a declarat vineri directorul de design industrial al Renault, Patrick Le Quement.

Potrivit lui LeQuement, la centrul de design al companiei din Europa Centrala, inaugurat vineri la Bucuresti, se va lucra atat la modelele Dacia, cat si la proiecte realizate pentru game din strainatate.

Oficialii Renault au prezentat vineri prima creatie a centrului de la Bucuresti - o versiune imbunatatita a Logan Pick-Up. "Am ales acest model pentru ca este foarte popular in Romania", a declarat directorul de design industrial al companiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.