Auto 3 Iunie 2008 23:55
Ferrari a prezentat si pozele in care noul model California isi arata hardtop-ul retractabil.

Ferrari California - CC-ul SupersportDupa ce initial cei de la Ferrari au prezentat cateva informatii de baza si doar 3 poze cu noul model California, italienii revin cu mai multe poze care arata modelul italian cu hardtop-ul capotat. Este vorba de primul sistem CC (cabrio-coupe) pe care italienii il folosesc. Plafonul rigid escamontabil se poate plia/deplia in doar 14 secunde, iar cei de la Ferrari spun ca acesta nu afecteaza deloc performantele dinamice ale masinii.

Ferrari California - CC-ul SupersportMai mult, portbagajul are o capacitate maxima de 360 de litri, iar cand plafonul este lasat, acesta nu rapeste decat 100 de litri din spatiul disponibil.

Italienii spun ca noul California este foarte atent studiat din punct de vedere aerodinamic, astfel incat masina genereaza o apasare aerodinamica de 70 kg la viteza de 200 km/h.

Ferrari California - CC-ul SupersportMotorul, montat in fata, este un V8 de 4,3 litri care furnizeaza 460 CP/7.500 rpm. Ferrari spune ca masina poate accelera pana la 100 km/h in mai putin de 4 secunde, asta si cu ajutorul unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj si 7 trepte, premiera pentru Ferrari. De asemenea, in echiparea de serie se regaseste si sistemul de control la tractiunii F1-Trac, acelasi diponibil si pe 599 GTB Fiorano.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.