Auto 6 Iunie 2008 23:52
Distanta de la zvon la stire este mare, dar cand ai dovezi palpabile nu mai exista loc de interpretari. Dupa aparitia Volkswagen-ului Tiguan si a Audi-ului Q5, multe voci s-au intrebat la unison: si Porsche? Pai, si el. In fotografii se vede clar ca, in curand, vom avea de a face si cu "pui" de Cayenne
Place sau nu, realizarea SUV-ului Cayenne a constituit o miscare deosebit de curajoasa si inteligenta pentru constructorul german de masini supersport. La scurt timp dupa lansare, Cayenne-ul a devenit un best-seller, atat in Statele Unite, cat si in Europa, a adus compania pe profit si a strans suficienti bani in visteria Porsche, incat sa permita acestuia finantarea unor proiecte, precum Carrera GT. Ceea ce a cam inchis gura carcotasilor care, cand spun Porsche, se gandesc la o masina in care te asezi si nu la una in care te urci. Subscriu!


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.