Auto 7 Iunie 2008 23:30
Lancia a prezentat un set complet de poze (superbe) cu noua Delta, masina care trebuie sa aduca tinerii in showroom-urile marcii

Lancia este un nume "greu" al industriei italiene de automobile, cu o istorie respectabila, dar care a cazut, de mai multi ani, intr-o letargie - daca ii putem spune asa. Marca premium din cadrul grupului Fiat produce in continuare masini deosebite, stilate, dar fara mare priza la public, in special la tineri. E drept ca multa lume admira modelele Lancia actuale, dar prea putini dintre acestia si le-ar cumpara.

Galerie foto: Lancia Delta, cel mai sportiv model al marcii!Dupa ce grupul Fiat s-a concentrat pe dezvoltarea unor modele deosebite (ca design) ale marcii Fiat (ex: Grande Punto, Bravo si 500), a venit randul marcii Lancia pentru o ofensiva de noi modele, care sa schimbe putin imaginea marcii. Primul dintre acestea este noua Delta, numele fiind unul de legenda mai ales in lumea sporturilor cu motor.

Galerie foto: Lancia Delta, cel mai sportiv model al marcii!Noua Delta este construita pe platforma lui Fiat Bravo si face parte din clasa compacta, dar la nivel de design nu are nimic in comun cu "fratele" de la Fiat. De altfel, aceasta e si ideea din spatele noilor modele Lancia: sa fie cat mai originale, cat mai sofisticate din punctul de vedere al limbajului de design si sa nu piarda nimic din aerul aristocrat caracteristic marcii.

Masina afiseaza un design care nu te mai face sa o incadrezi imediat in categoria "e buna pentru cand voi avea 40 de ani". E tinereasca, dinamica si - poate cel mai important - are toate sansele sa atraga atentia si peste 4 ani, indiferent ce masini premium din aceeasi clasa vor fi parcate langa ea.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.