Auto 1 Iulie 2008 01:04
Cele mai multe masini sunt alocate pentru Dacia, Daewoo, Fiat, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault/Nissan si Suzuki
Reduceri in sute de euro sau zeci de procente, pachete de extraoptiuni gratis sau cadouri pentru soferi sunt cateva din oferte cu care distribuitorii de masini au iesit in intampinarea programului de innoire a parcului auto („Rabla”). Dacia are alocate 3.188 de masini, fara a include in oferta al cincilea model al gamei, hatchbackul Sandero. Oricum, Dacia se afla pe primele locuri la numarul de masini pe care le poate vinde in cadrul acestui program, explicabil mai ales prin faptul ca putini dintre cei care au mers ani buni cu o rabla vor trece la un constructor strain.

Alaturi de Dacia, cele mai multe masini au fost alocate pentru Daewoo, Fiat, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault/Nissan si Suzuki. Insa nici ofertele celorlalti dealeri nu pot fi neglijate, mai ales cand reducerile oferite ajung la cateva mii de euro. Reprezentantii Renault spun ca pentru Megan Sedan, pe stoc limitat, reducerea este de 3.200 euro plus 800 euro prima de casare. Pentru celelalte modele se ofera un set de optiuni incluse in pret: ABS, aer conditionat, CD, dublu airbag etc. Preturile pornesc de la 7.600 euro pentru Renault Symbol Fidji si 9.000 euro pentru Clio Cosmopolitan, cu TVA inclus.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.