Auto 3 Iulie 2008 12:21
Dacia aplica reduceri de pana la 1.000 euro pentru a lichida stocul cu modelul anterior Logan berlina, imediat dupa ce compania a lansat noul Logan restilizat la acelasi pret cu modelul anterior.

Dacia aplica reduceri pentru a lichida stocul cu modelul anterior Logan berlina, pentru orice comanda efectuata in perioada 1 iulie - 4 august 2008 pentru Logan berlina fabricatie 2007 se ofera un avantaj client de 1.000 euro cu TVA inclus, potrivit dealerilor marcii.

De asemenea, pentru un lot de vehicule echipate cu aer conditionat Logan berlina fabricate in 2008, clientii pot beneficia de o reducere de 500 euro cu TVA inclus, reprezentand contravaloarea aerului conditionat. Promotia se aplica pentru comenzile efectuate in perioada 1 iulie - 4 august 2008.

Pentru vehiculele Logan berlina Laureate cu instalatie GPL, Dacia ofera gratuit optiunea ABS. Oferta este valabila atat pentru motorizarea 1.4l cat si pentru cea de 1.6l.

Dacia a lansat ieri noul Logan restilizat la acelasi pret cu modelul anterior, incepand de la 6.400 euro cu TVA, si o garantie de trei ani sau 100.000 de km. Noul Logan este cu 4 centrimetri mai lung decat modelul anterior.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.