Auto 4 Iulie 2008 03:00
Compania Opel va prezenta publicului in premiera, la salonul auto de la Londra din cadrul Targului International Auto Britanic, noul model Opel Insignia in cele doua versiuni, notchback si hatchback

Noul model Insignia va fi prezentat in versiunea notchback cu patru usi, iar in versiunea hatchback cu cinci usi.

Ambele versiuni de caroserie se pot lauda cu o silueta unduitoare, puternica, dar in acelasi timp eleganta, fiind desavarsite prin plafonul de tip coupé. Designerii noului automobil au creat in mod intentionat versiuni similare pentru a pastra frumusetea celui mai nou model de automobil de clasa medie al companiei Opel. Atat lungimea versiunii notchback, cat si a celei hatchback este de 4.830 mm, iar ampatamentul ramane acelasi, de 2.737 mm, se arata intr-un comunicat al Opel.

Consumul de combustibil, emisiile de dioxid de carbon si dinamica modelului Opel Insignia prezinta o eficienta desavarsita datorita aerodinamicii reusite obtinute in urma celor peste 650 de ore de testari din tunelul aerodinamic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.