Auto 5 Iulie 2008 23:54
Prabusirea vanzarilor din SUA a impins constructorul american intr-un parteneriat in care va imparti tehnologia, fabricile si distributia cu fabricantul chinez de masini Great Wall
Gigantul american Chrysler LLC a anuntat ieri ca a incheiat un parteneriat cu firma chineza Great Wall Motor, urmand sa imparta cu aceasta tehnologia, componentele masinilor si chiar si distributia.
Fanionul industriei americane a fost impins la un asemenea gest in urma declinului accentuat al vanzarilor companiei in Statele Unite, noteaza Associated Press.

Sub acest acord, Chrysler si Great Wall isi vor folosi reciproc retelele de distributie, fabricile si tehnologiile, a spus compania Chrysler intr-un comunicat emis in Statele Unite. “Acordul reprezinta o parte din eforturile Chrysler de a exploata oportunitatile oferite de dezvoltarea industriei auto chineze", a declarat purtatorul de cuvant al Chrysler, Shawn Morgan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.