Francezii se gandesc serios sa produca in serie mica extraordinarul concept GT by Citroen.

Citroen ar putea produce cel mai exclusivist supercar de pe piata!La Salonul Auto de la Paris, desfasurat in aceasta toamna, Citroen a socat oarecum asistenta prezentand un concept extrem de "violent" - daca se poate spune asa, din punct de vedere al designului. Este vorba de conceptul GT by Citroen, un bolid a carui creatie este putin mai neobisnuita. Masina pe care o vedeti a fost desenata (digital) pentru jocul Gran Turismo 5, in care activeaza de ceva timp.
Francezii au avut apoi ideea de a transpune masina in lumea reala, spunand ca GT se doreste a fi o legatura intre lumea virtuala si cea reala.

Citroen ar putea produce cel mai exclusivist supercar de pe piata!Este foarte evident ca GT by Citroen (acesta este numele oficial) provine din lumea virtuala, pentru ca este extrem de incarcat de detalii. Chiar si cei mai sofisticati bolizi actuali par... simpli pe langa GT. Chiar Citroen recunoaste ca posteriorul conceptului este exagerat, dar francezii spun ca in acest fel au inteles ei sa sublinieze legatura masinii cu jocul vitual din care aceasta provine.

Citroen ar putea produce cel mai exclusivist supercar de pe piata!La prezentarea conceptului se stia ca acesta nu este functional. Nimeni nu a zis nimic despre motorizare, de exemplu. Acest lucru este unul obisnuit pentru conceptele exotice. Fac senzatie prin design, dar nu pot rula. Se pare totusi ca in cazul conceptului Citroen nu este asa. Masina este functionala, ba mai mult decat atat, francezii iau in calcul producerea ei in serie mica, aproximativ 20 de unitati. Ceea ce ar pune constructorul francez intr-o pozitie de invidiat. O masina extrem de exclusivista, care arata incredibil parca pentru soselele adevarate, facuta de Citroen! Sigur, nu exista o afirmatie oficiala in acest sens. Este doar un zvon, lansat se pare de designerul-sef al PSA.

Sursa: WorldCarFans


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.