La Salonul Auto de la Detroit, Toyota se lauda cu FT-EV, concept care promite sa nu ramana la acest stadiu.

Toyota FT-EV - concept ecologic, care va fi produs in serieToyota a prezentat conceptul ecologic FT-EV, bazat in mare parte pe micul model IQ, iar asemanarile sunt evidente. Noul concept are mai mult rolul de a comunica publicului ca, peste 3 ani, Toyota va prezenta un model de serie - electric - bazat pe modelul IQ.

Toyota FT-EV - concept ecologic, care va fi produs in serieNu se stie daca modelul de serie va semana exact cu conceptul pe care il vedeti in fotografii, dar tehnica este deja in lucru, iar FT-EV subliniaza exact aceasta parte. Niponii nu au dat date concrete despre propulsia conceptului, dar afirma ca modelul de serie pe care il vom vedea peste 3 ani, va avea o autonomie de 80 km, suficient pentru deplasarile strict urbane.

Tot la Detroit, cei de la Toyota au anuntat ca vor incepe testele de strada cu noua generatie Prius, circa 500 de exemplare fiind distribuite in toamna acestui an unor clienti atent selectati. Scopul principal este acela de a primi informatii despre durabilitatea bateriilor noului model.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.