Dacia a pregatit o surpriza de proportii pentru Salonul Auto de la Geneva. Inca nu exista informatii oficiale, dar s-a aflat cate ceva.
Dacia Coupe Concept - TeaserProducatorul roman va folosi Salonul Auto de la Geneva pentru a prezenta un concept la care nu ne-am fi asteptat. Mai toata lumea vrea sa vada modelul SUV de la Dacia, masina fiind surprinsa de mai mult timp in teste. Sincer, ne-am fi asteptat ca SUV-ul sa debuteze in toamna trecuta, la Salonul Auto de la Paris, unde era perfect pentru Renault, pentru ca era acasa, dar nu s-a intamplat. Este posibil ca o versiune concept a SUV-ului sa fie expusa la Geneva, dar nu este sigur. De fapt, Dacia pare sa nu se concentreze neaparat pe modelul SUV, ci pe… un coupe sport!
Dacia Coupe Concept - TeaserAu aparut mai multe zvonuri conform carora Dacia pregateste un coupe si iata ca apar (neoficial) si primele poze, de fapt niste teasere, care isi fac foarte bine treaba – dezvaluie o alura de coupe, dar nu arata nimic din forma de ansamblu. Conceptul ar putea marca pregatirea pentru productia de serie (in viitorul nu foarte apropiat) a unui coupe, cei de la Renault intelegand ca gama de modele trebuie diversificata. Probabil este vorba de un coupe de buget, platforma tehnica fiind foarte probabil cea de pe Sandero, la fel si elementele de interior (in special plansa de bord). Pozele care au scapat pe internet arata o parte frontala masiva si agresiva, cu noua sigla Dacia si un spate care ar putea fi cel al unui hatchback. Ne dam seama ca masina se vrea una sport nu numai datorita celor cateva linii care se vad, dar si datorita inscriptiei “Brembo” care se distinge pe un etrier.
Dacia Coupe ConceptDeocamdata nu exista informatii concrete despre acest proiect, Dacia reusind sa ascunda bine aceasta noutate (relativ bine, daca ne gandim ca au scapat totusi cateva poze). Oricum vom sti totul, in amanunt, peste o luna, cand va debuta Salonul Auto de la Geneva.
Sursa: Onet.pl


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.