Britanicii au prezentat Lagonda Concept la Salonul Auto de la Geneva, trezind astfel la viata o marca care ne-ar putea oferi cateva surprize.
Lagonda ConceptAston Martin isi largeste orizonturile si face asta prin intermediul marcii Lagonda, pe care britanicii au readus-o in atentia publicului printr-un concept interesant si ciudat in acelasi timp. Lagonda Concept este o combinatie intre o berlina de superlux si un SUV din aceeasi categorie, iar acesta ar putea fi un semnal ca Aston Martin ar putea ataca si segmentul SUV, dar nu prin marca Aston, ci prin intermediul Lagonda.
Lagonda ConceptConceptul se prezinta cu un design masiv, suprafata vitrata fiind destul de mica in raport cu dimesiunile masinii, iar spatele are o mica proeminenta care atenueaza impresia generala de forta si dinamica. Britanicii spun ca sub capota este un V12 foarte performant, dar nu dau nici un fel de amanunte importante, cum ar fi valoarea puterii maxime. Se mai spune ca Lagonda Concept dispune de tractiune integrala, iarasi nu se dau amanunte, dar devine tot mai clar ca britanicii se gandesc la un SUV (sau crossover) de lux.
Nu exista fotografii de interior, dar acesta ar trebui sa fie o definitie a luxului si bunului gust daca ar fi sa judecam dupa mostenirea Lagonda.
Lagonda Concept


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.