Volkswagen le-a facut o surpriza fanilor GTI adunati la evenimentul anual de la Wrthersee.
VW Polo „Wörthersee 09“In fiecare an, Volkswagen are grija sa impresioneze fanii hothatch-urilor Golf GTI care isi manifesta pasiunea in cadrul unui eveniment cunoscut deja sub numele Worthersee. Anul acesta germanii s-au prezentat cu un concept al noului Polo GTI, model asteptat de fani dupa recentul debut al noii generatii Polo. In comunicatul de presa cei de la VW spun ca noul concept, denumit Polo "Worthersee 09", este o "potentiala versiune sportiva" a modelului de clasa mica. De fapt este cert ca VW va lansa versiunea GTI a noului Polo, iar conceptul prezentat la manifestarea din Austria arata - doar din punct de vedere vizual - liniile hothatch-ului.
VW Polo „Wörthersee 09“VW a prezentat un exemplar rosu aprins, cu doua dungi mari, negre, desenate longitudinal pe suprafata masinii, remarcandu-se si jantele speciale de 18 inch. Interiorul este stilizat in cel mai pur stil sportiv, scaunele cu sustinere laterala afisand o interesanta combinatie de culori (negru, alb si rosu). Pedalierul din aluminiu si volanul cu partea inferioara aplatizata completeaza ideea de dinamica a masinii. Germanii au avut grija sa pastreze surpriza motorizarii pentru alta data. In ciuda aspectului, masina expusa la Worthersee este bazata din punct de vedere tehnic pe modelul cu motor de 1,4 litri, pe benzina, a carui putere maxima este de 86 CP.
VW Golf GTI „Wörthersee 09“VW a adus in fata fanilor si "obiectul" adoratiei lor - o versiune speciala a lui Golf GTI. "Special" se traduce printr-o culoare rosu cu negru care nu are cum sa nu atraga atentia si cateva retusuri estetice la interior. Din punct de vedere tehnic, masina expusa nu difera cu nimic fata de cea de serie. Sub capota este acelasi motor de 2 litri TSI care livreaza 210 CP. Acceleratia 0 - 100 km/h este posibila in 6,9 secunde, viteza maxima fiind de 238 km/h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.