Un student din Germania propune un studiu de design care vizeaza un posibil model Lamborghini.

Lamborghini MaduraUn supercar hibrid este inca un subiect un subiect delicat. Mai ales pentru constructorii cu traditie, gen Ferrari si Lamborghini. Oficialii ambelor firme spun din cand in cand ca iau foarte in serios problema emisiilor si necesitatea de a reduce noxele. Insa la nivel practic, nu se intampla nimic in acest sens. Masinile emit din ce in ce mai putine noxe, de la o generatie la alta, dar nicidecum in ritmul constructorilor de volum.

Nici unul dintre cei doi constructori italieni nu a dat un termen pentru un posibil model hibrid. Este posibil sa studieze aceste tehnologii, dar se tem probabil de reticenta clientilor.

Lamborghini MaduraDaca oficial nu se spune nimic, diversi designeri cu talent incearca sa atraga atentia tocmai cu acest gen de modele. Este si cazul lui Slavche Tanevsky, student la o universitate din Munchen, care a imaginat un model Lamborghini al carui design sa fie compatibil cu tehnologia de propulsie hibrida. Evident, nu se stie daca Lamborghini are aceleasi planuri, dar studentul crede ca un supercar hibrid de la constructorul italian ar putea fi prezentat in 2016.

Lamborghini MaduraNumit Madura, conceptul vine cu un design mult mai agresiv decat afiseaza modelele de serie ale italienilor, un fel de structura foarte compacta si dominata de prize mari de aer. Silueta generala aminteste putin si de noul Lexus LFA, dar Madura este destul de original pentru a fi privit ca un concept interesant. Probabil fara sanse la productia de serie, fie si in 2016, dar interesant.

Sursa: Worldcarfans


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.