Mini pregateste lansarea unui nou model, foarte important pentru marca britanica, dar pana atunci ne incanta cu un preview mai fantezist al acestuia.

Mini BeachcombMini se pregateste de lansarea unui concept numit Beachcomber, care arata liniile viitorului SUV, dar intr-o forma mai exotica. Beachcomber va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit, in luna ianuarie a anului viitor si va atrage cu siguranta atentia.

Mini BeachcombConceptul reprezinta in mare parte SUV-ul britanicilor, dar vine fara plafon si chiar fara usi, pentru a da ocupantilor sentimentul ca sunt extrem de aproape de natura. Idee aeste aceea de a nu mai izola pasagerii de mediul inconjurator prin intermediul metalului si al sticlei. Vremea mai putin buna nu este o problema, pentru ca un soft top poate fi tras rapid peste intrega masina, sustinut fiind de un cadru metalic. Se poate opta insa si pentru placi de plastic, care pot carosa complet masina.

Mini BeachcombCei de la Mini nu spun mare lucru despre motorizarile compatibile cu acest concept, dar ne putem imagina ca acestea sunt cele prezente pe modelele Mini actuale, aceasta pentru ca Beachcomber prefigureaza lansarea SUV-ului Mini, a carui varianta de serie o vom vedea in toamna anului viitor.

Mini BeachcombInteriorul conceptului, despre care se spune ca are tractiune integrala, seamana foarte mult cu cel al modelelor Mini disponibile la acest moment, dar este usor retusat pentru un plus de originalitate. Probabil acesta este excat interiorul pe care il vom vedea pe SUV-ul de serie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.