Citroen prezinta la Geneva un nou concept din seria DS.

Francezii de la Citroen continua ofensiva modelelor premium din seria DS cu un nou concept, DS High Raider Concept, acesta urmand sa fie introdus oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Citroen DS High Raider ConceptDS High Raider Concept prefateaza un model cu accente premium, care combina elementele unui coupe, cu cele ale unui hatchback si unui SUV compact. Modelul reuseste sa pastreze excelent elementele actuale tipice Citroen, dar lasa sa se vada si elementele retro sugerate de numele DS.

Citroen DS High Raider ConceptCitroen incearca sa sugereze pretentiile masinii la toate nivelurile. Designul foarte armonios, proportiile bine apreciate, dar si unele artificii cum ar fi plafonul imbracat in material textil punctand la farmecul acestui concept, din care mare parte se va materializa in productia de serie.

Citroen DS High Raider ConceptFrancezii nu spun deocamdata decat ca High Raider Concept este propulsat de un motor HDI combinat cu unul electric, montat pe puntea spate. Dupa debutul de la Geneva vor da probabil mai multe detalii despre aspectul tehnic al masinii.

Pana atunci, ne putem imagina ca noul DS High Raider Concept ne-ar putea arata, in mare, liniile noii generatii C4, mai ales liniile versiunii in 3 usi.

Citroen DS High Raider Concept


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.