Peugeot aniverseaza cei 200 de ani ai marcii cu un concept de exceptie, care ar putea fi un Batmobil modern.

Nu sunt neaparat un fan al conceptelor, dar acesta e special. Arata intr-un mare fel, exact ca un Batmobil, si in afara de asta functioneaza!

Se numeste EX1 si vine de la Peugeot, fiind modalitatea francezilor de a sarbatori cei 200 de ani ai marcii Peugeot. Bineinteles ca este electric si vine cu performante extrem de bune.

Peugeot a conceput o masina absolut neconventionala, care arata infiorator de bine. Este de fapt un “schelet” foarte elaborat, care sugereaza un prototip de LeMans. Forma masinii este si ea socanta, lata in fata, ingustandu-se apoi spre spate. Si portierele sunt la fel de spactaculoase, cu deschidere inversa si, mai mult decat atat, integreaza locurile! Cum? Vedeti in poze, portierele contin sezuturile scaunelor, se deschid cu tot cu acestea.

Peugeot EX1 sta foarte bine si la capitolul tehnica. Pe fiecare punte a fost montat cate un motor electric, puterea...Citeste articolul integral si vezi o galerie foto completa pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.