S-a terminat cu teaserele! Lamborghini arata cel mai usor bolid pe care l-a construit!

In sfarsit! Lamborghini pune capat pozelor teaser din care n-am inteles mai nimic si vine cu produsul final. Ma rog, nu e chiar final, pentru ca avem de-a face cu un concept. Se numeste Sesto Elemento si este facut aproape in totalitate din fibra de carbon.

De fapt, asta e si ideea italienilor. Ne arata directia pe care o vor urma cu viitoarele modele de serie. Nu motoare mici si turbo, nici modele electrice, ci bolizi care vor avea performante mai bune, dar vor consuma si mai putin, datorita faptului ca greutatea totala va fi mult redusa, prin utilizarea fibrei de carbon si a plasticului.

Sesto Elemento are designul spectaculos al unui Lamborghini (parca seamana putin cu Gallardo) si aduce, la nivelul stilului taios, cu modelul Reventon. Va intrebati de unde vine numele? Pai, carbonul este al saselea element din tabloul periodic al lui Mendeleev, iar masina asta este facuta, cum am spus, aproape in totalitate din carbon.

Din aceasta cauza are doar 999 kg, iar italienii nu au fost ipocriti cu cine stie ce motor electric pe care oricum nu l-am fi vazut pe masinile de serie. Au anuntat clar ca Sesto Elemento este echipat cu... citeste continuarea si vezi mai multe poze pe Motorstory.ro.

Citeste si: Iata noul Volkswagen Passat!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.