Un concept care arata destul de bine si care prefateaza un nou sedan de la Nissan, desi niponii nu recunosc.

Pe langa Nissan Murano CrossCabrio, Nissan a expus la Los Angeles si conceptul Ellure, unul facut – spun niponii – pentru a arata importanta sedanurilor in gama Nissan. Stiti ca Nissan mizeaza in ultimul timp mai mult pe crossovere si SUV-uri, dar ei spun ca si sedanurile sunt o parte importanta a strategiei lor. Nu s-ar zice, avand in vedere gama actuala, cea europeana.

Oricum, Ellure arata destul de bine, dar Nissan spune ca nu a fost facut cu intentia de a prefigura un viitor model de serie. Poate se razgandesc, totusi, si vor adopta liniile lui Ellure pentru o viitoare generatie Primera, in conditiile in care ultima generatie nu-mi place absolut deloc.

Ellure, fara a fi deosebit de original, atrage atentia prin farurile gen bumerang (aceeasi idee fiind folosita si in cazul stopurilor) si portierele spate cu deschidere in oglinda. Plus parbrizul care da senzatia ca se prelungeste pe toata lungimea plafonului si se incheie cu luneta.

E posibil sa va surprinda, dar Nissan spune ca o astfel de masina ar fi destinata... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.