Renault a prezentat un nou concept, Captur, care se va transforma intr-un model de serie, concurent cu Nissan Juke.

Incet-incet producatorii incep sa arate ce vor prezenta la Salonul Auto de la Geneva, care va debuta peste cam 2 saptamani. Iar acum ne uitam in curtea celor de la Renault care vin cu un nou concept, unul interesant, ale carui linii le vom regasi in viitoarele modele Renault.

Noul Renault Captur este un concept de design, dar nu numai atat.
Prefigureaza un model de serie, un nou crossover pe care Renault il vrea in gama, pozitionat sub Koleos. Dealtfel, Renault Captur ar putea fi chiar un concurent, daca ii putem spune asa, pentru Nissan Juke. Adica un SUV urban, de stil, care nu mizeaza neaparat pe tractiune integrala.

Captur este inspirat, la nivelul designului, de conceptul Renault DeZir, dar activeaza intr-o alata clasa. Arata fantezist, dar interesant, sportiv chiar. Si chiar daca in productia de serie aceste linii vor fi imblanzite destul de mult, masina promite sa arate destul de bine cand o vom vedea pe strazi.
Si daca aveti impresia ca exteriorul este fantezist, uitati-va la... citeste continuarea pe Motorstory.ro (galerie foto si video)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.