Rolls-Royce a pus la punct un Phantom electric si vrea sa testeze reactia clientilor. Ramane de vazut ce performante va oferi acest model de circa 3 tone.

Constructorul britanic spune ca acesta este primul model de superlux cu motor electric. Masina, care va fi aratata la Geneva, este una experimentala si se numeste 102EX sau Phantom Experimental Electric (EE).

Vorbim despre un singur exemplar, un unicat al carui rol este acela de colecta date despre utilitatea propulsiei electrice pentru o masina de acest calibru. Rolls-Royce vrea sa vada cum va fi privit acest model, cat de bine se va descurca, din punct de vedere tehnic, pentru pretentiile pe care clientii le au de la aceasta marca.

In 2011, masina va fi mereu pe drumuri, in cadrul unor teste. Va ajunge in Europa, Asia, America de Nord si, bineinteles, in tarile arabe bogate. In cadrul acestui tur, vor avea posibilitatea sa conduca masina, pe langa echipa de teste, si clienti ai marcii, potentiali clienti si chiar posibilii investitori.

Practic, Rolls-Royce spune ca acest Phantom electric... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.