Mini arata un nou concept interesant, Rocketman, a carui linie exploreaza designul clasic Mini.

Mini exploreaza intensiv limbajul de design clasic al marcii, reinterpretat in forma moderna si vine cu tot felul de concepte interesante. Cum ar fi si acest Rocketman Concept, care nu va vedea vreodata lumina productiei de serie. De ce? Uitati-va cum arata si cum este construit.

In primul rand, are o lungime de 3,4 metri, deci este mai mic decat Mini-ul actual de serie. Si totusi, britanicii au reusit sa ingramadeasca frumos o gramada de elemente. Cum r fi usile cu dubla prindere, care se deschid si se departeaza de masina, pentru un acces mai bun. Un alt element fantezist este hayonul cu prindere pe plafon, dar si “sertarul” care se deschide sub acesta si pe care pot fi montate diverse chestii, gen schiuri si bicicleta.

Designerii s-au jucat si la interior, au pastrat linia generala Mini, dar au venit si cu elemente high tech, cel mai evident fiind vitezometrul mare, plasat... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.