Rolls-Royce isi va lasa clientii sa conduca un Phantom complet electric, pentru a vedea daca aceasta solutie de propulsie se potriveste segmentului de superlux.

Dupa ce ne-au spus cam care e treaba cu modelul experimental 102 EX, care nu inseamna altceva decat un Phantom electric, cei de la Rolls-Royce revin cu informatii suplimentare, dupa ce masina fost prezentata astazi la Geneva. In plus, avem si fotografii oficiale cu acest model.

Britanicii au explicat faptul ca versiunea electrica a uriasului Phantom nu va intra in productia de serie, acest exemplar (unicat) urmand sa fie folosit pentru teste, pentru a strange informatii privind utilitatea unui viitor model de superlux cu propulsie electrica. Doar teste, unele reale, prin mai multe zone ale lumii.

Acum avem si cateva date concrete despre capacitatile si performantele modelului electric Phantom 102 EX. Motorul clasic, V12 de 6,75 litri, a fost inlocuit cu un pachet de baterii performante. Doua motoare electrice au fost amplasate pe puntea spate, acestea avand o putere combinata de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.