Constructorul indian Tata Motors prezinta conceptul celei mai ieftine masini din lume, special conceputa pentru Europa. O versiunea moderna a lui Tata Nano.

Cunoasteti, banuiesc, cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, produsa de indienii de la Tata Motors si vanduta pentru circa 2.900 de dolari.

Stiti si faptul ca au anuntat la un moment dat, ca vor sa o aduca in Europa. Am ras atunci si am zis ca Tata Nano n-are nici o treaba cu europenii. Pe langa faptul ca eu n-am deloc incredere intr-o masina atat de mica, ieftina si de productie indiana, europenii nu mai vor asa ceva. Europenii nu sunt la nivelul indienilor, ci isi permit mai mult, cel putin Dacia Logan.

Tata Motors insista insa si incearca sa ne impresioneze cu un nou concept, desenat, spun ei, special pentru Europa. Se numeste Tata Pixel, arata foarte modern (chiar SF) si este bazat, la nivel tehnic, chiar pe Tata Nano.
Tata Pixel are doar 3 usi, cam 3 metri lungime, dar poate transporta in conditii confortabile 4 persoane, spun indienii. Asa cum vedeti, interiorul este unul tipic pentru... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.