Special pentru fanii marcii, Audi a creat un showcar impresionant, care arata nivelul tehnologic al constructorului german.

Audi vine cu un concept extrem la Wörthersee, un A1 de 503 CP botezat A1 clubsport quattro. Va imaginati ce inseamna 503 CP pe o masinuta de genul asta?! E un fel de bomba pe roti. Desigur, va ramane la nivelul de showcar, deci nu va asteptati sa vedeti asa ceva pe strada.

Ce sa zic, nu sunt eu prea impresionat de Audi A1, dar clubsport quattro asta chiar arata intr-un fel aparte. O multime de prize de aer, o grila imensa, evacuari pe laterale, prin praguri si un eleron imens, din doua bucati. A1 clubsport quattro e genul ala de masina dusa la extrem, dar cu bun gust. De-asta imi si place.

Motorul este cel cu 5 cilindri, de 2,5 litri TFSI, regasit pe Audi RS3 si Audi TT RS. Doar ca acest propulsor a fost modificat serios si ajunge... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.