Cum ar fi sa ai la dispozitie 95 CP suplimentari, pentru depasiri? Jaguar ne arata ca tehnologia de Formula 1 este aplicabila si pe modele de serie.

Jaguar se reinventeaza cu un nou concept, numit C-X16, si o face intr-un mod foarte ambitios. Pe langa faptul ca arata excelent, un coupe compact, cu un stil aproape nou (aminteste insistent de modelul XK), Jaguar C-X16 concept devine un concurent de vis pentru noul Porsche 911.

Si, pentru ca surpriza sa fie completa, Jaguar C-X16 e mult mai mult decat un concept. Masina este aproape de productia de serie, iar asta se vede fara efort, din detaliile designului si interiorului. Noul C-X16 mai arata si linia estetica ce va fi urmata de Jaguar in viitor, dar pana acolo sa vedem ce ofera modelul in sine.

In primul rand o silueta care seamana cu cea a modelului... citeste mai multe despre Jaguar C-X16 pe Motorstory.ro (+galerie foto & video)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.