Dupa ce cateva schite au scapat acum cateva zile pe Internet, Ford a dezvaluit conceptul Verve, care se va materializa in noul Ford Fiesta.

Comunicatul de presa nu aduce prea multe informatii despre planurile in ceea ce priveste productia de serie a lui Verve, dar insista mult pe directia de design pe care acesta o va imprima si asupra modelelor ulterioare ale gamei Ford. Oficialii au anunta ca Verve este unul dintr-un numar de trei concepte care intereseaza trei piete diferite: Europa, Asia si America de Nord.

Designul exterior al lui Verve ne arata ca urmatoare gereratie Fiesta va fi una mult mai indrazneata si mai interesanta din punct de vedere estetic. Ford mizeaza in special pe clientii tineri si promite un interior ce va putea fi accesorizat cu cele mai noi gadget-uri.

Conceptul Ford Verve ne arata cum va fi noul Fiesta

Faptul ca Verve va intra in productia de serie este sugerat de faptul ca, in comunicatul de presa, se spune ca "Verve a fost creat tinandu-se cont de fezabilitatea necesara productiei de serie".

Pana vom afla mai multe detalii tehnice va puteti delecta cu pozele lui Ford Verve din galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.