Renegade este unul dintre cele mai spectaculoase concepte de la Detroit si ii va seduce deopotriva pe cei ce iubesc aventurile in natura si pe cei ce doresc sa o protejeze.

Prietenul naturii: Jeep Renegade ConceptModelul nu are cum sa nu placa celor pasionati de off-road dar nu numai. Renegade vine cu un aspect "macho", dar nu este genul de "tanc" care caracterizeaza unele SUV-uri americane. Conceptul afiseaza linii ce par simple la prima vedere, dar acestea creioneaza un concept de vehicul de aventura nu prea intalnit in productia de serie. Masina are doar doua locuri, o garda la sol suficient de mare cat sa dea impresia ca poate trece pe oriunde si portiere formate doar dintr-un cadru solid.

Prietenul naturii: Jeep Renegade ConceptInteriorul este putin cam spartan, dar indicatoarele sunt toate digitale, iar display-urile contrasteaza cu simplitatea plansei de bord. Indicatoarele de bord comunica cu unitatea centrala prin sistemul wireless, ele putand fi scoase de utilizator din locasurile de pe bord.

Prietenul naturii: Jeep Renegade Concept
Renegade dispunde doua motoare electrice, cu o putere cumulata de 268 CP, acestea antrenand un sistem de tractiune integrala foarte performant, spun cei de la Jeep, cu reductor si diferentiale blocabile. Cand este nevoie de mai multa putere, sau este depasita autonomia de 60 km asigurata doar de motoarele electrice, intervine un propulsor cu 3 cilindri, de 1,5 litri, care furnizeaza inca 115 CP, in conditiile in care emite foarte putine noxe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.