La Salonul Auto de la Geneva, Opel va prezenta concepul Meriva, acesta prefigurand a doua generatie a monovolumului de clasa mica.
Opel Meriva Concept: se pregateste a doua generatieConceptul arata de fapt linia generala a designului viitoarei masini de serie, asa ca ne putem face o idee despre aspectul masinii. Nu chiar in totalitate, pentru ca e greu de crezut ca Opel va implementa in serie aceasta solutie a portierelor care se deschid in oglinda. Constructorul spune ca acest aspect asigura un acces mai bun in interior si ca montantul central a fost pastrat ca element de securitate (unele concepte ale caror portiere se deschid in oglinda renunta la montantul central).

Opel Meriva Concept: se pregateste a doua generatieOpel nu da mai multe informatii despre masina, pastrand surprizele pentru Salonul Auto de la Geneva, dar putem presupune ca Meriva de serie va avea platforma actualei Corsa (inclusiv gama de motoare) si va oferi o si mai buna modularitate la interior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.