Chevrolet a prezentat un nou concept, Orlando, acesta urmand sa ajunga in productia de serie.

Chevrolet Orlando - doar pentru familistiChevrolet ataca un nou segment de piata, cel al monovolumelor mari. Constructorul ne face o idee despre noul model prin intermediul conceptului Orlando, pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Paris.

Orlando se bazeaza, din punct de vedere tehnic, pe noul Chevrolet Cruze, dar platforma este dimesionata in asa fel incat sa sustina un monovolum cu 7 locuri.

Chevrolet Orlando - doar pentru familistiCei de la Chevrolet spun destul de clar ca masina va intra in productia de serie. Poate nu exact cum arata in pozele prezentate de Chevrolet, dar nici nu va diferi prea mult. Dealtfel, interiorul arata deja ca unul de serie.

Orlando se vrea un monovolum care mizeaza pe spatiu, dar si pe dinamica. Constructorul spune ca si designul exterior a fost studiat in asa fel incat sa sugereze dinamica, dar ca aceasta caracteristica va fi sustinuta si tehnic, nu doar vizual.

Sub capota conceptului se regaseste un propulsor turbodiesel, de 2 litri, care produce 150 CP.

Chevrolet Orlando - doar pentru familisti

Chevrolet Orlando - doar pentru familisti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.