Mercedes vine la Paris cu un concept care ne arata stilul noului E-Klasse.

Iata cum va arata noul Mercedes E-Klasse!Una din principalele atractii ale standului Mercedes la Paris va fi ConceptFascination, un concept interesant atat datorita ideii in sine cat si pentru faptul ca ne arata destul de clar liniile viitoarei generatii E-Klasse.

ConceptFascination este un shooting brake cu o alura foarte dinamica. Partea din spate este foarte plonjata, iar bosajele rotilor spate sunt puternic reliefate. Masina are doar doua usi si pare un break scurtat, de fapt o combinatie intre un break si un coupe.

Iata cum va arata noul Mercedes E-Klasse!Partea frontala arata schimbari importante de design. Viitorul E-Klasse va adopta probabil exact acesta linie de design. Exista in continuare blocurile optice duble, dar acestea nu mai sunt nici rotunde, nici ovale, ci au forma unor romburi. Se continua astfel ideea "V"-ului prezent la partea frontala, idee care a debutat recent pe facelift-ul modelului SL.

Mercedes sugereaza si o alta schimbare. Modelul E-Klasse va avea si o versiune coupe, care nu se va mai numi CLK, ci E-Klasse Coupe. Se pare ca E-Klasse Coupe va utiliza mai mult tehnica lui C-Klasse, dar va avea identitatea vizuala a limuzinei de clasa mare.

Iata cum va arata noul Mercedes E-Klasse!ConceptFascination va fi prezentat la Paris cu primul reprezentant al unei noi game de propulsoare turbodiesel. Este vorba de un motor de 2,2 litri cilindree, care dezvolta 204 CP si 500 Nm. Consumul mediu este de 5,2 litri/100 km. Valorile sunt valabile pentru modelul C 250 CDI BlueEfficiency, care va fi lansat la Paris tot cu acest motor.

Iata cum va arata noul Mercedes E-Klasse!
Cum multi se asteapta probabil ca E-Klasse coupe sa aiba o forma clasica de coupe, nu este exclus ca Mercedes sa-i dea o interpretare mai putin conevntionala, in stil shooting brake, exact ca la ConceptFascination.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.