Cei de la BMW au decis sa produca al patrulea SUV al marcii.

Cine isi inchipuia acum 10 ani ca BMW va ajunge sa aiba 4 SUV-uri in gama sa de modele? Bavarezii au simtit ca acest segment nu-si va opri evolutia pozitiva la nivelul vanzarilor pentru o buna perioada de timp, asa ca au trecut peste traditie si au produs ce se cere.

BMW X1 Concept - BMW mai produce inca un SUVE drept ca SUV-urile nu mai sunt privite chiar atat de bine in ultimul timp, datorita cresterii pretului carburantilor si taxeleor mari introduse de unele state pentru acest gen de masini. Cu toate acestea, SUV-urile premium, cum sunt si cele ale constructorului german sunt mai putin afectate de aceste schimbari. Asa ca BMW se pregateste sa lanseze al patrulea SUV din gama X, dupa X5, X3 si X6.

BMW X1 Concept - BMW mai produce inca un SUVE drept ca X1 este prezentat, chiar cu o zi inainte de debutul din cadrul salonului de la Paris, sub titlul de concept si chiar este un concept. La fel de adevarat este insa ca nu vom avea de asteptat decat aproximativ un an (poate chiar mai putin) pana sa vedem si versiunea de serie.

X1 Concept va fi pozitionat sub modelul X3, dar asta e mai mult teoretic. Cei de la BMW spun ca X1 Concept este foarte aproape de dimensiunile lui X3, platforma tehnica fiind in mare parte cea de pe actuala Serie 3.

BMW X1 Concept - BMW mai produce inca un SUVIn afara pozelor pe care le puteti vedea mai jos, BMW nu spune mare lucru despre X1 Concept. Putem doar presupune ca, la fel cum a luat platforma Seriei 3, va prelua si motorizaile, diferentele fiind lasate la nivelul interiorului despre care nu se stie inca nimic. Se va sti insa azi, live, la Paris, pentru ca X1 Concept ii asteapta deja pe cei interesati in standul BMW.

BMW X1 Concept - BMW mai produce inca un SUV
Despre designul conceptului, nu se pot spune prea multe lucruri. Ramane la aprecierea fiecaruia daca ii place sau nu. Cum versiunea de serie va arata aproape la fel, probabil ca BMW isi va atrage iarasi un set de critici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.