Noul model al italienilor a reusit un rezultat excelent la testul EuroNCAP.

Foarte apreciata de public la nivelul designului, Alfa MiTo a reusit sa impresioneze si la testele EuroNCAP, obtinand un verdict de 5 stele, cu 36 de puncte din 37 posibile.

Alfa Romeo MiTo - Frumoasa si siguraMasina s-a comportat foarte bine la impactul frontal, montantul parbrizului fiind impins inapoi cu doar 4 milimetri, ceea ce a facut ca habitaclul sa ramana intact. Atat soferul cat si pasagerul sunt bine protejati, soferul beneficiind si de un airbag pentru genunchi.

Alfa Romeo MiTo - Frumoasa si sigura

Testul de protectie a copiilor a aratat ca acestia sunt supusi la forte mari de deceleratie, astfel ca masina a primit doar 3 stele din 5 posibile.

Alfa Romeo MiTo - Frumoasa si siguraPietonii sunt bine protejati la impactul cu masina, dar doar in zona spoilerului, pentru ca nici o alta zona a capotei nu ofera suficienta protectie la impactul cu capul pietonului. La acest test MiTo a obtinut 2 stele din 4 posibile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.