SUV-ul Mercedes a trecut prin probele EuroNCAP.

Dupa destul de mult timp de la lansare SUV-ul Mercedes ML a fost testat de EuroNCAP. Rezultatul este unul deja obisnuit printre SUV-urile cu pretentii: 5 stele.

Crash test: Mercedes MLLa testul de impact frontal ML s-a descurcat foarte bine si asta in condittile in care sistemul Pre-Safe a fost dezactivat pentru test. Pre-Safe simte, prin intermediul unor senzori, cand masina tinde sa intre in derapaj sau franeaza violent si pregateste centurile de siguranta, ajustand in acelasi timp pozitia scaunelor.

Crash test: Mercedes MLTestul de impact lateral si cel cu stalpul (facut pentru ca masina dispune in echiparea de serie de airbag-uri cortina) nu au pus nici un fel de probleme, ML fiind creditat cu 18 puncte din 18 posibile.

La celelate doua tipuri de test rezultatele nu au mai fost atat de bune. Pentru testul de protectie a copiilor masina a primit 3 stele din 5 posibile, iar la testul de protectie a pietonilor rezultatele au fost foarte slabe, masina primind doar o stea din 4 posibile.

Crash test: Mercedes ML


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.